BAM Brood en Meer

BAM Brood en Meer is een lunchroom aan de rand van Heerlen centrum, de Geleenstraat.

Een warme huiskamer maar vooral een belangrijke maatschappelijke werkplek voor onze lieve “Talentjes”. Een creatieve plek waar iedereen zichzelf mag zijn en een plek waar nog alles ambachtelijk en vers is gemaakt met liefde voor het koksvak.

Op dit moment mogen wij, net als alle andere horeca zaken niet open voor publiek. Dit treft BAM op meerdere gebieden. Enerzijds mogen wij niet doen wat wij het allerliefste doen: jullie de lekkerste BAMMETJES van Heerlen serveren met een bijzondere glimlach. Anderzijds en misschien nog wel veel belangrijker, onze Talentjes die hun woonvromen niet mogen verlaten op dit moment, waardoor enorm veel dagelijkse structuur voor hen wegvalt.

Uiteraard proberen wij om dit enigszins op te vangen door hen vanuit thuis toch te laten helpen met het maken van dingen voor BAM. Momenteel bakken zij erop los met hulp van de begeleiders op de groepen! Maar we hebben vanuit de dagbesteding sinds kort ook leuke hebbedingetjes, gemaakt door onze talentjes die wij verkopen! Je kunt ze vinden in de shop van GetHeerlen.

Geef een reactie