PLATFORM VOOR HEERLENSE PRODUCTEN

Voor wen

je wat

Heerlens wil

HEERLENSE HELDEN

Deze tupen maken sjieke dingen

Aline Ploeg

met haar bedrijf ‘groenergras’ probeert aline ploeg de wereld mooier te maken. met grafisch ontwerp, illustraties en plantaardig eten! aline werd geboren in brunssum. na haar studie in maastricht, bleef ze daar nog een tijdje wonen. en voelde ze weer wat écht thuis is toen ze in 2012 naar heerlen verhuisde. trots op heerlen dus!

Uit het machientje van Olga Marie

Jij bestelt, het machientje typt. Een passend versje, een dartel kinderrijmpje, het elektrische typemachientje van Olga Marie typt het allemaal. Vrolijk je kaart, cadeautje of bloemetje op met een versje, of geef je gevoel weer met woorden. Of misschien houd je gewoon van grappige rijm. Kortom, bestel een versje uit het machientje van Olga Marie via sandra.israel@santekst.nl.

BAM Brood en Meer

BAM Brood en Meer is een lunchroom aan de rand van Heerlen centrum, de Geleenstraat. Een warme huiskamer maar vooral een belangrijke maatschappelijke werkplek voor onze lieve “Talentjes”. Een creatieve plek waar iedereen zichzelf mag zijn en een plek waar nog alles ambachtelijk en vers is gemaakt met liefde voor het koksvak. Op dit moment […]

Sam Coenen

Mijn naam is Sam Coenen, en ik kom uit Heerlen! Ik hou me graag bezig met fotografie, watercolour schilderen en digital art! Ik vind het leuk om deze te combineren, en maak hier vervolgens prints van! Je mag me ook altijd mailen voor een samenwerking of aanvraag voor een speciale print! (samcoenenarts@outlook.com)

Jouw sjpul ook hier?

Hendig kiks. Stuur een mailtje met alle info!